Katil zanlısı H.A ilk ifadesinde suçunu itiraf ederek Paraya ihtiyacım vardı, onun için yaptım. Yakalanmasaydım eski sevgilimi de öldürecektim" dediği öğrenildi. Bu arada Bodrum'dan İzmir'e getirilen H.A.'ya adliyeye getirildiği sırada çelik yelek giydirildi. İzmir'in Balçova ilçesinde bankacı Esra Yaşar ve üniversiteli Ayşe Selen Ayla ile Konak'da aynı yöntemle 'Azra' takma adlı transseksüel 30 yaşındaki Mustafa Has'ı başından vurarak öldüren seri katil İzmir'den giden özel bir ekip tarafından Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yakalandı.
Sabahın erken saatlerinde operasyon için düğmeye basan özel ekip zanlı H.A'nın (27) Bodrum'da bir pansiyonda kaldığını belirledi. Ekipler, mahkeme kararını beklerken zanlının kaçmaması için pansiyonun etrafını sardı. Mahkeme kararının ardından güvenlik güçler zanlıyı uyurken yakaladı.
Yapılan üst aramasında üzerinde para ve pasaport bulunan zanlının Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası üzerinden yurtdışına kaçmayı planladığı ortaya çıktı.
GARSON VE BEKAR
İzmir'de bir restoranda garsonluk yaptığı belirlenen H.A.'nın Mardin nüfusuna kayıtlı ve bekar olduğu, ayrıca sabıkasının da bulunmadığı ortaya çıktı.Şüphelinin yanında pasaport, paranın yanında 3 cep telefonu ve gerçekleştirdiği cinayetlerin haberleriyle ilgili gazete kupürleri de bulundu.
Katil zanlısı H.A'nın ilk ifadesinde, suçunu itiraf ettiği, öldürdüğü kişileri tanımadığı ve para için cinayetleri işlediğini söylediği öğrenildi.
Zanlının, öldürdüğü kişilerden aldığı cep telefonlarını sattığı yerlerde araştırma yapıldığı, ancak zanlının sattığını söylediği fiyat ile alıcıların söyledikleri fiyat arasında tutarsızlık bulunduğu için polis yetkililerinin gün içinde kıymet tespiti yapacakları bildirildi.
Zanlının cinayet işlerken kullandığı silahını Bodrum'da bir restorandan çaldığı, yaşadığı Bodrum'dan bir hafta önce İzmir'e geldiği ve cinayetleri işlediği öğrenildi. Silahın Bodrum'da bir işadamına ait olduğu anlaşıldı.
Balçova'da cinayetlerin işlendiği sokaklara yaklaşık 300 metre uzakta ailesi yaşayan zanlının cinayetleri işledikten sonra yaya olarak evine gittiği ve gasbettiği çantaları saklamak üzere yanında poşet bulunduğu öne sürüldü.
H.A.'nın İzmir'de iki kadın bir travestiyi öldürdükten sonra Bodrum'a eski sevgilisini de öldürmek için gittiği ortaya çıktı. İfadesinde, 3 yıl önce Bodrum'da bir restoranda garsonluk yapanken bir kadınla tanıştığını belirten H.A.,kendisine kötülük yaptığını ileri sürdüğü bu kadını öldürmek için İzmir'deki cinayetlerinin ardından Bodrum'a gittiğini söyledi. Yakalandıktan hemen sonra götürüldüğü Bodrum Emniyet Müdürlüğü'nde tutarsız davranışlarıyla polisleri şaşkına çeviren H.A., buradaki ilk ifadesinde şunları söyledi:
H.A., polislerin verdiği çay ve sigarayı içerken, Bodrum'daki sevgilisinin kendisini uyuşturucuya alıştırdığını, parasını yediğini ve sonra da kapı önüne koyduğunu söylediği belirtildi.
| < Önceki | Sonraki > |
|---|
- 23/05/2010 13:54 - Microsoft'tan şaşırtan itiraflar
- 23/05/2010 13:38 - Profilinizi reklamcılara satıyor
- 12/05/2010 18:16 - Cep telefonu çalınana iyi haber
- 08/05/2010 12:59 - Barajlar doldu taştı
- 29/04/2010 07:14 - Ericsson'un 3 yöneticisi kazada öldü
- 29/04/2010 06:39 - Ünlü Spiker Kansere Yenildi
- 28/04/2010 10:00 - Hava sıcaklığı ne zaman artacak?
- 28/04/2010 09:57 - "Et fiyatlarında düşüş olacak"
- 18/04/2010 07:49 - Ali Sami Yen stadı satıldı
- 18/04/2010 07:46 - Cristiano Ronaldo'nun yeni aşkı









